मौसमको च्यालेन्ज स्वीकार्दै सेकुवा खाने भनेर खसी त काटियो । उमालेको पानी हालेर भुत्लाएपछि पोलपाल पार्दा पनि तीन दिन जति दारी नकाटेको मान्छेको जस्तै रौं टाटेपाटे थिए। जे त होला भनेर नुन खुर्सानी मसला मुसेर पोल्न थालेको कहाँ, कोइला बनाउन ल्याएको दाउरा सल्लाको परेछ। राम राम तितो भएर । अब पैसो परेको माल त्यस्सै फाल्ने कुरा भएन त पछि फेरि सेकुवालाई तातो पानीमा उमालेर, पखालेर फ्राइ गरेर खाइयो। त्यही रौंले होला बिहानदेखि पेट ठीक छैन। आफू त झुक्कियो झुक्कियो, अरु नझक्किउन् न भनेर के।
- 2 shares
Gyawali Ramesh त्यो सेकुवा सग खाएको खोया- बिर्के ले ठिक गर्नु पर्ने सानो तिन्रो रौ त
January 3 at 10:46am · · 1
Tara Thapa Magar केहि हुन्न जाडोमा, दिनको ५ ६ पटक चिसो पानीले चाक धुन मजै होला नि ..........
January 3 at 10:48am · · 2
Kriss Regmi Dipak Ji ma lai ni tastai vaya ra aile ta vegetarian bhaya aaananda chha
January 3 at 10:51am · · 3
Dipika Shrestha are, Dipak dai tapain ta veg hoina ra? hami lunch ma ta tapain sadhain veg momo matrai khanu hunchha ta. lau dhoka vayo hai office ko sathiharulai.
January 3 at 10:52am ·
Kriss Regmi Dipak Dai seasonal veg & non veg pani hunuhunchha chha , to party Ko time veg seasonal thiyo ni ta !
January 3 at 10:55am · · 1
Keshav Raj Pathak Lau hera.....kaam garne ko jagar nava jasto javo euta khasi ni ramro nagarai khana aanteko...ani...hahahahahahahahahaiahahahahahahahaha ha
January 3 at 11:11am ·
Prakash Khatiwada Upadhaya यी फेसबुकका स्थायी स्तमकार िदपक भट्टाई एकएक कुरा हास्यब्यांगमा उडाए जस्तो गरी िनकै गहिरो कुरा गर्ने शैली भने अचम्मको छ ।
January 3 at 5:10pm · · 1
Nira Ranabhat ए........! सल्लोको दाउरामा त्यसरी पोल्दा तितो पो हुँदो रैछ ? मलाइ पनि थाहा थिएन ! डाइरेक्ट पकाउँदा त्यस्तो हुँदो रहेछ कि ! तर सल्लोको दाउरामा खाना पकाउँदा त त्यस्तो असर गरे जस्तो त लाग्दैन ! धन्यवाद !
January 3 at 7:32pm · · 1
No comments:
Post a Comment
Please leave your comment here