Saturday, January 7, 2012

खसीले आँफैलाई खायो

मौसमको च्यालेन्ज स्वीकार्दै सेकुवा खाने भनेर खसी त काटियो । उमालेको पानी हालेर भुत्लाएपछि पोलपाल पार्दा पनि तीन दिन जति दारी नकाटेको मान्छेको जस्तै रौं टाटेपाटे थिए। जे त होला भनेर नुन खुर्सानी मसला मुसेर पोल्न थालेको कहाँ, कोइला बनाउन ल्याएको दाउरा सल्लाको परेछ। राम राम तितो भएर । अब पैसो परेको माल त्यस्सै फाल्ने कुरा भएन त पछि फेरि सेकुवालाई तातो पानीमा उमालेर, पखालेर फ्राइ गरेर खाइयो। त्यही रौंले होला बिहानदेखि पेट ठीक छैन। आफू त झुक्कियो झुक्कियो, अरु नझक्किउन् न भनेर के।
  • 2 shares

    • Dipika Shrestha haha
      January 3 at 10:46am · 

    • Gyawali Ramesh त्यो सेकुवा सग खाएको खोया- बिर्के ले ठिक गर्नु पर्ने सानो तिन्रो रौ त
      January 3 at 10:46am ·  ·  1

    • Dipendra Karki Haaaaaaa !!! Excellent !!! Keep it up !!
      January 3 at 10:47am · 

    • Tara Thapa Magar केहि हुन्न जाडोमा, दिनको ५ ६ पटक चिसो पानीले चाक धुन मजै होला नि ..........
      January 3 at 10:48am ·  ·  2

    • Dipika Shrestha hahaha
      January 3 at 10:49am · 

    • Sunita Giri hahahahhahahahahahaha nice one
      January 3 at 10:50am · 

    • Kriss Regmi Dipak Ji ma lai ni tastai vaya ra aile ta vegetarian bhaya aaananda chha
      January 3 at 10:51am ·  ·  3

    • Kamal Bhatta lol
      January 3 at 10:51am · 

    • Dipika Shrestha are, Dipak dai tapain ta veg hoina ra? hami lunch ma ta tapain sadhain veg momo matrai khanu hunchha ta. lau dhoka vayo hai office ko sathiharulai.
      January 3 at 10:52am · 

    • Kriss Regmi Dipak Dai seasonal veg & non veg pani hunuhunchha chha , to party Ko time veg seasonal thiyo ni ta !
      January 3 at 10:55am ·  ·  1

    • Dipika Shrestha ok, i see..
      January 3 at 10:57am ·  ·  1

    • Keshav Raj Pathak Lau hera.....kaam garne ko jagar nava jasto javo euta khasi ni ramro nagarai khana aanteko...ani...hahahahahahahahahaiahahahahahahahahaha
      January 3 at 11:11am · 

    • Surya Ojha la la naya sal ma naya experience bhayachha dada
      January 3 at 11:19am ·  ·  1

    • Charles Kevin ys
      January 3 at 11:23am · 

    • कठैबर दैव रहेछौं नी तिमी त
      January 3 at 11:34am · 

    • Ganesh Bhattarai La la metho manara khanu hola.
      January 3 at 11:43am · 

    • Sudip Rajbhandari hehehe.... kya gazzaabbb...
      January 3 at 12:05pm ·  ·  1

    • Sabin Singh रौ ले तपाइँको फ्लस सिस्टम बल्क नगरोस् यही कामना :P
      January 3 at 12:37pm ·  ·  1

    • D.b. Moktan · Friends with Manrishi Dhital and 81 others
      ha ha hhhhhhhhhhhh
      January 3 at 12:50pm · 

    • Meg Thada kahile ho bhai asto durghatana bhayeko
      January 3 at 1:07pm · 

    • Bigyan Magar · Friends with Prakash Ojha and 15 others
      ‎1 idea toiletma nai bed liyara janus utai aarama gardai utai u gardai he he.....:..............................
      January 3 at 2:02pm · 

    • Krishnamurari Bhandary haha..
      January 3 at 2:04pm · 

    • Mukti Bhattarai hahahahaha kacho masu dherai khayarara hola ne ,,,,,,,,?
      January 3 at 2:16pm · 

    • Parashu Bhattarai kam 6ain hahaha
      January 3 at 3:06pm · 

    • Dinesh Lohani Haha Dipak sir good suggestion....
      January 3 at 3:34pm · 

    • Prakash Khatiwada Upadhaya यी फेसबुकका स्थायी स्तमकार िदपक भट्टाई एकएक कुरा हास्यब्यांगमा उडाए जस्तो गरी िनकै गहिरो कुरा गर्ने शैली भने अचम्मको छ ।
      January 3 at 5:10pm ·  ·  1

    • salloko koela banauda dhuwako basna aayena ki kya ho?
      January 3 at 5:31pm · 

    • बसन्त बस्नेत hehehe
      January 3 at 5:39pm · 

    • Saurav Sharma ha ha ...
      January 3 at 7:13pm · 

    • Nira Ranabhat ए........! सल्लोको दाउरामा त्यसरी पोल्दा तितो पो हुँदो रैछ ? मलाइ पनि थाहा थिएन ! डाइरेक्ट पकाउँदा त्यस्तो हुँदो रहेछ कि ! तर सल्लोको दाउरामा खाना पकाउँदा त त्यस्तो असर गरे जस्तो त लाग्दैन ! धन्यवाद !
      January 3 at 7:32pm ·  ·  1

    • Sunita Basnet lol!
      January 3 at 8:42pm · 

    • Gyan Prasad Koirala Do not eat
      This kinds
      Of meat...!!!!

      January 3 at 9:43pm · 

    • Amrit Baral hare sir bijog bhayechha hoina
      Wednesday at 2:04am · 

    • Biplav Man Singh Ha Ha Ha Khasi le khasi banaye6a mitra lai.
      Wednesday at 11:54am · 

No comments:

Post a Comment

Please leave your comment here