यो मिठाई, गुँदपाक, दुध, माछा-मासु काण्डपछि एक जनाले सुनाए - फर्सी किनेर फ्रिजमा हालेर राखेको रे। भोलिपल्ट काट्न खोज्दा त अलिक ठूलो देखियो, अनि जाँच्न भनेर अर्को दिन पनि राखेको, झन् ठूलो भयो रे र तीन दिनपछि कुह्यो रे, पक्का पनि फर्सी ठूलो बनाउने सुई दिएको हुनुपर्छ भन्दैछन्। साँच्चै भाको कुरा हो कि मान्छे विघ्नै शंकालु बनेर त्यस्तो देखेको हो कुन्नि...
- Bishnu Prasai होला दीपक जि,याहा नहुने कुरो केही छैन। पहेलई पाकेको माल्बोक केरा कांचै र टर्रो हुन्छ,लोकल कुखुरो प्रेसर कुकरमा बिस सिटी लाग्दा पनि पाक्तैन। अब कुन दिन देखी चामल पनि पाक्न छोड्छ अनी ढुक्क!!!!September 13 at 2:16pm · · 2 people
- Keshab Poudel It is not only matter of doubt but might be a real story. Every experience people always say if you like to eat pure things you have to grow yourself otherwise you are bound to eat polluted and infectious goods which are everywhere in the market.September 13 at 3:58pm ·
- Shahi Rosh dipak ji tarbuja ko kand ta maile china , india ma suneko ta ho...ab farsibam hola vanne darr hun thalyo....September 13 at 4:00pm ·
- Hemanta Wagle aba hejo koteshowar ma buff momo vanyara dog ko moo mo diyo re waht to do nextSeptember 13 at 8:20pm ·
No comments:
Post a Comment
Please leave your comment here