थालमा भात र कचौरामा चाउचाउको झोल दिदैं रसुवाकी दिदीले भनिन्- काठमाडौंबाट आउनुभाको करेलाको तरकारी तितो मान्नुहोला भनेर अरु तरकारी नभएकाले यही चाउचाउको झोल तरकारी बनाएकी अनि अलिकति आलु पनि भुटेकी छु।' आँगनको डिलमा झ्याङ्क्रामा फलेको करेला हेर्दै चाउचाउको झोलसँग भात खाइयो। हाम्रो गाउँघर...
- Sophia Thapa oho kati saral ani sojhi didi hunuhudo rahech r afno sansar bahek aru kura ma anbhigya pani ...hamro gaun ghar!June 11 at 6:11pm ·
- Shramdip Chaulagain thk garichhan ti didile tapai harule nai ta ho ni gau gar lai bigarekoJune 11 at 6:17pm ·
- Tara Thapa Magar हाहाहाहा चाउचाउको तरकारी ? मधिसे दिपक जीलाई पहाडी तितो करेला सम्झेर पानी पानी हुनु मात्रै ..................June 11 at 6:42pm ·
- Dipendra Karki Very interesting n fin things n pretty serious our village life dai!!! Any way keep going keep going hai beat oh luck such as meaningful
Article !!!! God bless u !!!June 11 at 8:14pm · - युबराज गौतम बिचरा दिपक, काठमाडौँमा आर्गानिक तरकारी भनेर युरिया र अन्य बिषादी प्रयोग गरेकोलाइ पनि बढी मुल्य तिरेर खाइरहेको मान्छेले पक्का आर्गानिक तरकारीबारीको डिलमा बसेर चाउचाउको झोल संग भात खानु पर्दा बरु काठमाडौँ नै ठिक भन्ने लाइरा' होला |June 11 at 9:58pm · · 4 people
- Karki Rajendra आजकाल बरु शहरमा पोलेको/भुटेको मकै खान्छन। गाउघरमा चाउचाउ र बिस्कुट खाने चलन छ। त्यो सबै खाडी को कमाल हो।Monday at 7:54pm · · 1 person
No comments:
Post a Comment
Please leave your comment here